Utrecht Wisselspoor

Fotowedstrijd 2021

De stembussen zijn gesloten, de vakjury heeft besloten en de 25 beste foto’s van de Wisselspoor fotowedstrijd zijn bekend! Deze foto’s vormen samen een expositie in de loods van de Ping Pong Club. Op 8 september wordt de expositie geopend met een prijsuitreiking en vanaf dan zijn de foto’s voor iedereen te bekijken. De expositie is te zien t/m 1 oktober 2021.

Wisselspoor is een nieuwe stadswijk in ontwikkeling waar de oude treinloodsen herinneren aan een industrieel verleden. De opdracht voor de deelnemers was om een leuke, grappige of toffe foto op het terrein van Wisselpoor te maken in het thema ‘Beweging op Wisselspoor’. De interpretatie van het thema was volledig aan de deelnemers en dat zorgt voor een erg divers beeld van de wijk!

Vorige fotoVolgende foto
Wedstrijd is afgelopen!
Titel: Stoomtreinvaart
Inzender: yoreMadmin
Stemmen 429

Verberg views 225
Beschrijving: Martijn Groeneveld - Oude gebouwen transformeren in nieuwe plekken, maar wat was er ooit nog meer in dit gebied? Ik zocht op zolder tussen mijn oude spullen en met een cmbinatie van bestaande en nieuwe elementen breng ik hier met een zetje het verleden in beweging.

Zoekvenster sluiten