Utrecht Wisselspoor

Fotowedstrijd

Deze zomer is de eerste Wisselspoor Fotowedstrijd van start gegaan. Alle Utrechters werden uitgedaagd om een eigen foto in te zenden, gemaakt op Wisselspoor. Wisselspoor is een nieuwe stadswijk in ontwikkeling waar de oude treinloodsen herinneren aan een industrieel verleden. Het thema van de fotowedstrijd van dit jaar is “stoer stukkie”. De interpretatie van dit thema is vrij voor alle deelnemers.

Hieronder kan je stemmen op jouw favoriete foto. De 25 foto’s met de meeste stemmen vormen samen een expositie die te zien is in Peron-E. gedurende de maand oktober. Ook stemt er een jury, bestaande uit Synchroon, Utrecht Marketing en de UIT agenda. De drie beste foto’s met de meeste stemmen van het publiek en de jury winnen mooie prijzen. Op woensdag 30 september tussen 17.00 en 18.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats en wordt de expositie geopend. Iedereen is van harte welkom om hiernaar te komen kijken. Maar vergeet vooral niet te stemmen!

 

Vorige fotoVolgende foto
Wedstrijd is afgelopen!
Titel: Spoor van het verleden
Inzender: l.bruijning
Stemmen 24

Verberg views 97
Beschrijving: Foto door Margot Hoogerwerf | Deze foto ademt de spoorgeschiedenis van Utrecht. Het voormalige industrieterrein waar treinen werden gemaakt is "heilige grond", aldus mijn treinenliefhebbende vader. Deze heilige grond wordt met Wisselspoor nieuw leven in geblazen. De eerste glimpen van vernieuwing zijn in de vorm van horeca al te zien op deze foto.
Zoekvenster sluiten