Utrecht Wisselspoor
afgelopen

Club Ping Pong – Klabu

Klabu: GLOBAL ELECTRONIC BOOGIE.
In het Swahili hebben ze overal wel het goede woord voor. In Utrecht hebben we onze eigen Klabu opgericht; een muzikale omgeving waarin continenten worden overschreden en waarin Westerse elektronica samenkomt met Afrikaanse ritmes, Zuid-Amerikaanse melodieën en andere overzeese klanken. Culturen versmelten, genres vervagen, de inspiratie wordt ver van huis gezocht. Waar je ook vandaan komt, binnen onze muren ben je altijd lid van de club.
Deze zaterdag verplaatsen we ons van de nacht naar de dag en van EKKO naar de Ping Pong Club. Net even anders, maar met diezelfde passie voor muziek uit verre oorden.
Deze editie serveren een aantal lokale talenten de platen, komen jullie klaarstaan met een batje om ze al dansend te retourneren?
LINE-UP:
Adjuma
Disco Zambino
Djenga
Goodthingman

DJ Kamerplant

Adjuma (

https://www.facebook.com/Adjuma-111833480230757/)

Eva Maasen is Adjuma: gepassioneerd vinylfreak en een ontzettend fijne toevoeging aan de Utrechtse scene. Met haar smaakvolle keuzes in disco, afrobeat, kwaito en house heeft ze in korte tijd al de nodige dansers in beweging gebracht.
www.soundcloud.com/eva-maasen

Disco Zambino (@discozambino)
Twee vrienden met een bijzondere synergie in smaak en selectie. Al genre-hoppend gooien ze de ene na de andere ongehoorde wereldse plaat. Disco Zambino zijn nauw betrokken bij het Birdcage-collectief, een crew die in korte tijd een gevestigde naam is geworden op het gebied van dansbare rituelen.
www.soundcloud.com/discozambino
Djenga (@djenga.dj)
De Utrechtse DJ en producer Daan Rijpkema aka Djenga heeft tenminste één overeenkomst met wereldacts als Daphni en Floating Points: een stevige wetenschappelijke basis. Bij die laatstgenoemden betreft het respectievelijk wiskunde en neurowetenschappen, bij Djenga gaat het om Artificial Intelligence. Ook Djenga bewijst dat een analytische geest garant staat voor scherpe muziekkeuzes en een grondige aanpak van het DJ-vak. Djenga hanteert met name house en electronica, maar is ook zeker niet vies van een goede disco of afrofunk plaat.
Goodthingman (@thegoodthingman)
Man van het moment. Draaide al de sterren van de hemel tijdens zijn eerste set als Klabu-resident in Ekko en tijdens Festival Magia, en mag nu opnieuw aan de bak als afsluiter van onze eerste get together in Ping Pong Club. De liefhebbers weten wat ze kunnen verwachten: Obscure pareltjes uit Brazilië, gemeen groovende house en prikkelende synth workouts.
DJ Kamerplant
Wat ritselt daar in het struikgewas? Muziek vanachter de geraniums.
Zoekvenster sluiten