Utrecht Wisselspoor
afgelopen

Wake up Club #3

Lieve Wake Up Clubber,

Het is zover, we hebben een plan! Een plan om weer te kunnen dansen met elkaar in alle vroegte. Een plan om de corona-sores achter ons te laten en de ochtend weer te vieren.

The Wake Up Club gaat namelijk de allereerste silent disco editie organiseren op 16 september van 06.30u tot 9.00u! Rond de Ping Pong Club is een mooi terrein waarop we gaan dansen. DJ Heleen Poos staat onder een tent, iedereen een koptelefoon op en gaan met die banaan!

Omdat we ook in september nog in corona-tijden leven, hier de noodzakelijke kaders:

Een ontbijtbuffet is niet zo corona-proof, dus maken we voor iedereen een ontbijtpakketje. Je kunt die gewoon met je vrienden opeten op het terras. Let wel even op huishoudens en afstand enzo, maar dat riedeltje kennen we inmiddels.
We hebben (nog) geen plan B voor hysterische regen. We gaan uit van een prachtige nazomer, en hopen dat jullie vast wat zonnegroeten en anti-regendansjes willen doen tot het zover is, maar binnen in de Ping Pong Club is er geen ruimte om genoeg afstand te houden, en het hele buitengebied overkappen is financieel niet haalbaar. Hou t.z.t. je mail in de gaten, mocht het stortregenen krijg je van ons bericht over onze aanpak. Voorlopig gaan we gewoon uit van schitterend weer.

Dat gezegd hebbende, we hebben echt ongelofelijk veel zin om jullie allemaal weer te zien! Tot 16 september!

Zoekvenster sluiten