Utrecht Wisselspoor
afgelopen

Workshop Bosparfum maken

Bosparfum maken

Op 8 juli was de eerste natuurworkshop voor kinderen! Tijdens deze workshop zijn we samen met een groepje buurtkinderen op pad gegaan. De kinderen mochten alles plukken wat ze lekker vonden ruiken. Samen hebben we er samen een “parfum” van gemaakt, net zoals de oude chinezen dat al duizenden jaren geleden deden. Dank voor jullie enthousiasme en de gezelligheid!

Natuurworkshops voor kinderen

De workshop bosparfum maken was de eerste workshop in een reeks. We organiseren dit jaar verschillende natuurworkshops voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Daarbij gaan we samen de natuur in! Denk aan samen zaadbommen maken, bosparfum maken of vogelhuisjes bouwen. Waarom? Met name kinderen brengen steeds meer tijd binnenshuis door. Even weg dus van alle beeldschermen en focus op de natuur in de stad! We besteden aandacht aan het belang van flora en fauna voor onze gezondheid en het klimaat. En we gaan zelf met de kinderen op pad om de eigen leefomgeving te ontdekken. Na afloop mogen de kinderen wat ze gemaakt hebben mee naar huis nemen. Houdt de website in de gaten voor de volgende workshops die op de planning staan!

Next up: Workshop zaadbommen maken (19 augustus)

De eerstvolgende workshop gaan we Zaadbommen maken om bijen en andere bestuivers aan te trekken. Deze workshop is gepland op woensdagmiddag 19 augustus. De workshop duurt circa 2 uur, is gratis en iets te drinken en wat lekkers staat klaar! Wil je je aanmelden voor een van deze workshops? Stuur dan een mailtje naar info@wisselspoor.nl. Graag met vermelding van de telefoonnummer(s) van ouder(s)/verzorger(s).

Datum: woensdag 8 juli 2020
Tijden: 15.30 – 17.30 uur
Locatie: Peron-E. | Concordiastraat 80

Zoekvenster sluiten