Utrecht Wisselspoor
agenda

Wisselspoor Expositie

Vanaf begin oktober is de eerste Wisselspoor Expositie ‘Stoer Stukkie’ te zien in Peron-E!
Deze expositie duurt 3 weken en is gekoppeld aan de Wisselspoor Fotowedstrijd. Alle foto’s zijn gemaakt op Wisselspoor en zijn geïnspireerd op het thema ‘stoer stukkie’. De fotografen zijn volledig vrij in de interpretatie van dit thema. De 25 ingezonden foto’s met de meeste stemmen van het publiek en de jury (beide stemmen tellen voor 50%) vormen samen de Wisselspoor expositie 2020! Iedereen is van harte welkom om te komen kijken!

 

Officiële opening én prijsuitreiking 
Op 27 oktober tussen 17.00 en 18.00 uur wordt de expositie officieel geopend. Tijdens deze opening bepaalt de jury uit de 25 foto’s de uiteindelijke winnaars obv het thema ‘stoer stukkie’ en de link met Wisselspoor. De eerste prijs is € 250,-. de tweede prijs € 125,- en de derde prijs €75,-! De prijzen worden ter plekke overhandigd. De finalisten moeten dus aanwezig zijn! Uiteraard worden alle deelnemers die foto’s hebben ingediend uitgenodigd voor de officiële opening van de expositie en prijsuitreiking.

Wil je ook geëxposeerd worden? En kans maken op mooie prijzen? Kijk dan voor meer info bij de Wisselspoor Fotowedstrijd!

Zoekvenster sluiten