Utrecht Wisselspoor
agenda

Wisselspoor Fotowedstrijd

Op 15 juli 2020 is de Wisselspoor fotowedstrijd gestart. Deze fotowedstrijd vindt jaarlijks plaats met een wisselende invalshoek. Deelnemers worden uitgedaagd om hun favoriete foto in te zenden over een specifiek thema. En het leukste: iedereen kan meedoen!

Het thema van de eerste Wisselspoor fotowedstrijd is ‘stoer stukkie’. We dagen Utrechters uit om een eigen, favoriete foto in te zenden die past bij dit thema. Met de 25 leukste en beste foto’s bouwen we een expositie op. Direct na de deadline worden alle inzendingen op de website van Wisselspoor gezet. Jij kan dan stemmen op jouw favoriete foto. Ook stemt de jury.

 

Jury

De jury kijkt beoordeelt de foto’s aan de hand van de link met ‘stoer stukkie’. Hoe je dit thema interpreteert, is aan jou. Gebruik je creativiteit om hier invulling aan te geven! De jury bestaat uit:

Pauline Mulder (Utrecht Marketing)

Pam van der Veen (UIT Agenda)

Tobias Verhoeven (directeur Synchroon)

 

Expositie

De 25 ingezonden foto’s met de meeste stemmen vormen samen een expositie die 3 weken te zien is in Peron-E (Concordiastraat 80). Uiteraard worden alle deelnemers die foto’s hebben ingediend uitgenodigd voor de officiële opening van de expositie en prijsuitreiking op woensdag 30 september tussen 17.00 en 18.00 uur.

 

  • fotowedstrijd

Wat kun je winnen?

Eerste prijs: € 250

Tweede prijs: € 125

Derde prijs: € 75

De 25 beste foto’s vormen samen een expositie in Peron-E.


Hoe kan ik winnen? Mail je foto + inschrijfformulier naar info@wisselspoor.nl!

De beste foto’s worden gekozen door zowel een jury als het publiek. Beide stemmen tellen voor 50% mee. Na de publieksstemming worden de inzendingen door de jury beoordeeld. De 25 ingezonden foto’s met de meeste stemmen vormen een expositie. Uit deze 25 foto’s bepaalt de jury de uiteindelijke winnaars obv het thema ‘stoer stukkie’ en de link met Wisselspoor. De winnaars worden tijdens de opening van de expositie bekend gemaakt!

 

 

Vul onderstaand inschrijfformulier in:

Wisselspoor Fotowedstrijd Inschrijfformulier

Lees het reglement:

Wisselspoor Fotowedstrijd Reglement

 

Deel je foto op Instagram
Wil je extra kans maken om geëxposeerd te worden én te winnen?
Deel dan jouw ‘stoer stukkie’ foto op je Instagram met de tekst ‘Wisselspoor – stoer stukkie’.
Vergeet ons niet te taggen!

 

Zoekvenster sluiten