Utrecht Wisselspoor
afgelopen

Fotowedstrijd 2021

De Wisselspoor fotowedstrijd 2021 loopt nog t/m 18 augustus! Deze fotowedstrijd vindt jaarlijks plaats met een wisselende invalshoek. Deelnemers worden uitgedaagd om hun favoriete foto in te zenden over een specifiek thema. En het leukste: iedereen kan meedoen!

Het thema van deze tweede fotowedstrijd is ‘Beweging op Wisselspoor’. We dagen Utrechters uit om een eigen, favoriete foto in te zenden die past bij dit thema. Met de 25 leukste en beste foto’s bouwen we een expositie op. Direct na de deadline worden alle inzendingen op de website van Wisselspoor gezet. Jij kan dan stemmen op jouw favoriete foto. Ook stemt de jury.

Jury
De jury kijkt beoordeelt de foto’s aan de hand van de link met ‘Beweging op Wisselspoor’. Hoe je dit thema interpreteert, is aan jou. Gebruik je creativiteit om hier invulling aan te geven! De juryleden voor 2021 worden later bekend gemaakt.

Expositie
De 25 ingezonden foto’s met de meeste stemmen vormen samen een expositie die 3 weken te zien is in de loods naast de Ping Pong Club / Peron-E. (Concordiastraat 80). Uiteraard worden alle deelnemers die foto’s hebben ingediend uitgenodigd voor de officiële opening van de expositie en prijsuitreiking op woensdag 8 september tussen 17.00 en 18.00 uur.

Wat kun je winnen?
Eerste prijs: € 250
Tweede prijs: € 125
Derde prijs: € 75
De 25 leukste foto’s vormen samen een expositie in de loods naast de Ping Pong Club (Peron-E.)

Hoe kan ik winnen? Upload je foto hier: wisselspoor.nl/fotowedstrijd-2021
en mail je foto + inschrijfformulier naar info@wisselspoor.nl!

De beste foto’s worden gekozen door zowel een jury als het publiek. Beide stemmen tellen voor 50% mee. Na de publieksstemming worden de inzendingen door de jury beoordeeld. De 25 ingezonden foto’s met de meeste stemmen vormen een expositie. Uit deze 25 foto’s bepaalt de jury de uiteindelijke winnaars o.b.v. het thema ‘Bewegen op Wisselspoor’. De winnaars worden tijdens de opening van de expositie bekend gemaakt!

Vul onderstaand inschrijfformulier in:
Wisselspoor Fotowedstrijd inschrijfformulier

Lees het reglement:
Wisselspoor Fotowedstrijd Reglement 2021

Deel je foto op Instagram
Wil je extra kans maken om geëxposeerd te worden én te winnen?
Deel dan jouw “Bewegen op Wisselspoor” foto op je Instagram.
Vergeet ons niet te taggen!


Bekijk hieronder de (digitale) prijsuitreiking van de fotowedstrijd van afgelopen jaar.

Zoekvenster sluiten