Utrecht Wisselspoor
agenda

Ping Pong Expo

Voor de Ping Pong Club is tafeltennis meer dan een spelletje. Ping Pong is een sfeer. Een potje tafeltennis, of rond de tafel, is een laagdrempelige manier om met elkaar in contact te komen. Met een beetje tijd ontstaat zo een een fijne club van mensen die zich steeds meer thuis voelen. Deze club van mensen is de sfeer die wij belangrijk vinden. Daaruit kan meer ontstaan.

Om deze sfeer meer te omarmen en een soort van tastbaar te maken, organiseert de Ping Pong Club een eerste uit hopelijk een lange reeks exposities in de Ping Pong Club. Met het ping pong batje als canvas, gaan verschillende kunstenaars aan de slag. De expositie wordt feestelijk geopend op 7 oktober en zal nog tot het einde van het jaar te zien zijn.

Deze unieke kunstwerken zijn niet alleen bij ons te zien, maar zijn ook te koop. Je koopt dan als het ware een stukje Ping Pong Club voor bij jou thuis aan de muur. Het volledige bedrag gaat naar de kunstenaar en de Ping Pong Club krijgt gezelligheid (je drinkt een biertje extra).

Expositie tot het einde van het jaar!

Zoekvenster sluiten