Utrecht Wisselspoor
afgelopen

Hula hoop workshop

De zomerse tunes blazen uit de speaker, je danst met een hoepel door het gras, je lacht met je vrienden en drinkt een cocktail op het kleurrijke terras. Trek een lekker sportpakkie aan en waan jezelf op een festival. Je zult versteld staan hoe Inge je spectaculaire trucs leert doen met de hoepel. Als showartiest heeft ze al veel mensen verwonderd met haar kunsten met hoepels, vuur en licht. Dit is je kans om hoopdance van haar te leren!

Als dat je nog niet overtuigd heeft; hoepelen is ook nog eens super goed voor je! Je gebruikt al je spieren, het verbetert je balans, uithoudingsvermogen, kracht enzovoorts. Maar goed, het is vooral heeeel erg leuk.

PROGRAMMA
12.00-13.30 Beginners workshop
14.00-15.30 Intermediate workshop (voor mensen die al een beetje bekend zijn met hoopdance, maar het nog minder dan een jaar doen)
En dan nagenieten van de workshop met een cocktail op het terras van de Ping Pong Club ?. Met vanaf 16 uur de tunes van DJ John PK en Salim.

Meld je snel aan via de ticketlink (hoop workshop + cocktail = 16 euro). Er is plek voor maximaal 20 deelnemers per workshop.

Hoop dance technieken die aan bod komen:

Beginners:
Leren buik hoepelen
Basis hoepelen met de handen, horizontale en verticale statische en dynamische bewegingen langs het lichaam
Basis isolatie
Basis gooien
Basis hoop wraps
Basis hoop rolls
Basis hoop balancing

Intermediate:
Verdieping hoop wraps
Verdieping hoop breaks

Na de workshop is er mogelijkheid om, door Inge, handgemaakte professionele hoepels te kopen.

Zoekvenster sluiten