Utrecht Wisselspoor
afgelopen

Pop-up rocycle!

Afgelopen zomer streek Rocycle studios neer op Wisselspoor! Rocycle is pas sinds kort in Nederland, maar heeft al meerdere vestigingen geopend. Het is een vorm van fitness die is overgewaaid vanuit Amerika. Het is een vorm van spinning, maar dan intenser. Daarnaast zetten ze sterk in op de beleving die zo’n workout met zich meebrengt. Zo is de ruimte vaak erg donker en is er verlichting d.m.v. discolichten of juist kaarsen. Het is een high intensity, full-body workout van zo’n 30-45 minuten. Zo doen de sporters bijvoorbeeld ook oefeningen met gewichten en push ups tijdens het spinnen.


Wat is het?

Rocycle is een vorm van fitness die is overgewaaid vanuit Amerika. Het is een vorm van spinning, maar dan intenser. Daarnaast zetten ze sterk in op de beleving die zo’n workout met zich meebrengt. Zo is de ruimte vaak erg donker en is er verlichting dmv discolichten of juist kaarsen. De muziek staat daarnaast erg hard, zodat de sporter er volledig in mee gaat. Het is een high intensity, full-body workout van zo’n 30-45 minuten. Zo doen de sporters bijvoorbeeld ook oefeningen met gewichten en push ups tijdens het spinnen.
Zomer 2021
Deze pop-up locatie was circa 3 maanden op Wisselspoor. Hopelijk kunnen we in de zomer van 2021 weer een pop-up realiseren! De fietsen worden bij de pop-up geplaatst onder een stretchtent met in achtneming van de 1,5 meter afstand. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van silent disco hoofdtelefoons. Ben jij gek op fietsen en enthousiast over deze pop-up? Je kan makkelijk een les meedoen via Onefit of Classpass. Hopelijk tot 2021!

Meer weten over de lessen en tijden?
Kijk op www.rocyclestudios.com!

Zoekvenster sluiten