Utrecht Wisselspoor
afgelopen

Prijsuitreiking Fotowedstrijd

Een lange tijd hebben we moeten wachten op de feestelijke prijsuitreiking van de Wisselspoor fotowedstrijd. De huidige covid-19 maatregelen maakt het dit jaar helaas niet mogelijk om hiervoor samen te komen op locatie. Vandaar dit jaar een digitale prijsuitreiking op film!

Wisselspoor Fotowedstrijd?
In de zomer 2020 is de eerste Wisselspoor Fotowedstrijd van start gegaan. Alle Utrechters werden uitgedaagd om een eigen foto in te zenden, gemaakt op Wisselspoor. Wisselspoor is een nieuwe stadswijk in ontwikkeling waar de oude treinloodsen herinneren aan een industrieel verleden. Het thema van de fotowedstrijd van 2020 was “Stoer stukkie”. De interpretatie van dit thema is vrij voor alle deelnemers. De 25 foto’s met de meeste stemmen vormen samen een expositie die te zien is in de Ping Pong Club / Peron-E. Ook stemt er een jury, bestaande uit Synchroon, Utrecht Marketing en Thirty030.

Wil je ook meedoen aan de fotowedstrijd?
Kans maken om geëxposeerd te worden én op mooie prijzen?
Komende zomer van 2021 is er weer een fotowedstrijd met als thema “Beweging op Wisselspoor”. Kijk voor meer info op www.wisselspoor.nl/fotowedstrijd2021

Zoekvenster sluiten