Utrecht Wisselspoor
nieuws

Villa Concordia

De sfeervolle oude werkloods met blauwe deuren aan Concordiastraat 67a in Wisselspoor, staat ook wel bekend als Villa Concordia. Verdeeld over twee verdiepingen, heeft stichting DePlaatsmaker hier diverse werk- en repetitieruimtes voor makers en creatieve ondernemers gerealiseerd. Op de eerste verdieping vind je studio’s voor beeldend kunstenaars, keramisten en ontwerpers, en op de begane grond theatergezelschap Aluin met een eigen zaal en kantoren.

Dit Utrechtse theatergezelschap maakt al meer dan 25 jaar toneel voor een breed publiek met veel humor en dynamiek. Op een heldere en concrete manier vertellen zij eeuwenoude verhalen, van de oude Grieken tot aan Shakespeare. Omdat theater voor iedereen inspirerend kan zijn, zoeken ze steeds naar de essentie van al deze oersterke vertellingen. Hoogmoed, jaloezie, verliefdheid en machtswellust zijn tijdloze elementen die zowel tragisch als hilarisch kunnen zijn.

Theatergroep Aluin ontvangt niet alleen publiek in hun eigen zaal in Villa Concordia, maar speelt door het hele land, in scholen, kantines, huiskamers, tuinen en meer.

 

De gezellige foyer en theaterzaal met licht- en geluidsinstallatie wordt daarnaast ook verhuurd aan andere groepen, om er te repeteren, een voorstelling op te nemen of te spelen. Een industriële en sfeervolle plek waar iedereen zich thuis voelt. Kijk eens op de website van theatergroep Aluin voor de mogelijkheden.

aluin.nl
  • Theater Aluin
Zoekvenster sluiten