Utrecht Wisselspoor
afgelopen

Workshop Zaadbommen maken

Leuk, samen met de (buurt)kinderen de natuur in! We organiseren dit jaar verschillende natuurworkshops voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Denk aan samen zaadbommen maken, bosparfum maken of vogelhuisjes bouwen. Waarom? Met name kinderen brengen steeds meer tijd binnenshuis door. Even weg dus van alle beeldschermen en focus op de natuur in de stad! Iedere drie maanden zijn er workshops voor de kinderen uit de buurt, zoals binnenkort allereerst de eerste workshop waarbij we zaadbommen gaan maken!

Zaadbommen maken

Deze dag gaan we aan de slag voor de bijen en vlinders. Om de bestuivers een handje te helpen leren we kinderen deze workshop zelf zaadbommen te maken. We besteden aandacht aan het belang van flora en fauna voor onze gezondheid en het klimaat. En we gaan zelf met de kinderen op pad om de eigen leefomgeving te ontdekken. We gaan met klei, aarde en zaden bommen maken en daarna een hele leuke oorlog voeren waarbij we met de bommen de stad een beetje mooier kunnen maken!

De workshop duurt circa 2 uur, is gratis en iets te drinken en wat lekkers staat klaar! Wil je je aanmelden voor een van deze workshops? Stuur dan een mailtje naar info@wisselspoor.nl. Graag met vermelding van de telefoonnummer(s) van ouder(s)/verzorger(s).

Datum: woensdag 19 augustus 2020
Tijden: 15.30 – 17.30 uur
Locatie: Peron-E. | Concordiastraat 80
Kosten: Meedoen is gratis

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Aantal: tot 20-25 kinderen
Aanmelden: mail naar info@wisselspoor.nl

Zoekvenster sluiten